Priser for video og fotografering

Studiefotografering

Tag en tur i fotostudiet og få det helt rigtige billede. Her er der mulighed for at lege med lyset, bruge rekvisitter, forskellige baggrunde som passer til lige netop det billede du ønsker dig.

Erhvervs fotografering

Ring for priser

Skal virksomhede have opdateret medarbejder billeder, presse billeder, billeder af bygningen ude og inde, produkt billeder, Packshots eller andet erhvervs relateret. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud, som matcher jeres behov og forventninger.

Husk at jeg også laver video for virksomheder. Se mere om det, her på websitet.

Dronevideo fra byggeplads

3.500,- + moms og transport

Bygherre og entreprenør kan have stor glæde af at få dokumentation af byggeriet undervejs i byggeprocessen. Prisen er for en flyvning på 15 min. som efterfølgende bliver klippet sammen til en 1 min. video med logo og musik. Videoen giver et godt overblik af byggeriet.

Ved længervarende byggeri, kan der aftales om månedlig flyvning til en reduceret pris. 

 

Køb 6 flyvninger for kun 15.000,- +moms og transport

Sommerhus fotografering

1.800,- +transport

Gør jeres sommerhus klar til udlejning med flotte billeder af huset. Det vil være jeres primære slagsmateriale, og det første, en mulig kunde ser. Billederne skal være af den bedste kvalitet, da det kan være altafgørende for at skabe blikfang og interesse for jeres hus. Selve fotograferingen består af en serie indendørs og udendørs billeder, som fremhæver det unikke ved netop jeres hus. Der vil typisk blive leveret 15-20 redigeret billeder. Hvis grunden og omgivelserne tillader det, vil der også blive taget et luftfoto med drone.

Portrætfoto til CV'et

GRATIS

Giv jobsøgningen et ekstra skub med et nyt profilbillede og portræt til CV'et.

Pasfoto

100 kr.

Nyt billede til dit pas, kørekort, visum eller andet billede legitimation, klares på blot 10 min.

Bryllup

fra 4.500 kr.

Skal den store dag foreviges med smukke og professionelle billeder, har I her mulighed for at sammensætte en pakker der passer Jer. Prisen omfatter op til 2 timers fotografering (billeder fra kirken, samt bryllupsbilleder fra 1 udvalgt location). Alle redigeret billeder bliver leveret digitalt, klar til fremkaldelse.

I er meget velkommen til at kontakt mig for yderlige priser, som passer til Jeres dag og budget.

Tillæg for kørsel.

Konfirmation

fra 1.500 kr.

Det er en stor dag når konfirmationen står for døren. Jeg tager billeder af konfirmanden efter jeres ønsker, så den store dag kan foreviges. Her får du 30 min. fotografering på 1 udvalgt location og alle redigeret billeder leveres digital, klar til fremkaldelse.

Tillæg for kørsel.

Student

1.300 kr.

Brug en professionel fotograf når huen skal på. Her får du 30 min. fotografering på 1 udvalgt location og alle redigeret billeder leveres digital, klar til fremkaldelse.

Tillæg for kørsel.

Portræt

fra 1.500 kr.

Her har du mulighed for at få de skønneste billeder af dem eller den du holder mest af. Det kan bla. være børn, børnebørn eller hele familien. Ved fotografering af små børn, har jeg nogle rekvisitter som evt. kan bruges (spørg ved bestilling). Der fotograferes på en given location, som kan være skoven, stranden eller et bestemt sted du holder af. Sessionen vare op til 45 min. og alle redigeret billeder bliver leveret digitalt, klar til fremkaldelse.

Tillæg for kørsel.

Video produktion

fra 3.500 kr. + moms

Brug video i din digitale kommunikation, bla. på de sociale medier. Det være sig interviews, kunde historie, produktdemonstration, tutorials eller små reklamer videoer. Ring for et uforpligtende tilbud på din næste produktion, eller hør mere om mulighederne med video for din virksomhed og hvad det kan gøre for dig.

Tillæg for kørsel.

Lej en 55" Storskærm

Fra 1.500,- +moms

Når det ikke skal være størst, men stort nok til at kunne blive set – evt. flere steder. Så er mindre storskærme et oplagt valg, til viden og informations deling. Vi tilbyder Fuld HD / 4K skærme til dette formål og som både kan monteres på stativer eller bord fod.

Levering og opsætning i hele Hjørring kommune. Mulighede for tilvalg af PC med Office 365.

Affotografering af gamle billeder

fra 50,- pr. billede

Har du vigtige billeder i skuffen som du gerne vil bevare og have digitaliseret?
Jeg tilbyder affotografering af dine gamle billeder i høj opløsning, samt fjerner skrammer og ridser (hvor det er muligt). Du kan efterfølgende få dem fremkaldt hos mig, så du har et friskt billede og hænge på vægen. Billederne indleveres på min adresse

Ved større antal gives der rabat

fra 10 kr. pr. stk

Professionel foto print er relativ dyre, men til gengæld får du en kvalitet af papir, print og holdbarhed, som oftest ikke kan opnås ved et normalt kemisk print. Jeg printer og skære selv, så du er sikker på top kvalitet hver gang. Dine fotos kan leveres i alle størrelser op til A2 format.

Print på fotolærred og andre materialer, spørg venligst for pris.

 

Luster Fotopapir:

10x15 cm.   35 kr.

13x18 cm.   65 kr.

18x24 cm.   85 kr.

20x30 cm. 175 kr.

30x40 cm. 275 kr.

40x50 cm. 400 kr.

50x70 cm. 550 kr.

 

10x20 cm. takkekort eller julekort inkl. kuvert 10 kr. pr. stk.*

(*gælder kun ved samtidig bestilling af en foto session)

Please reload

 

      Stoklund Medieproduktion      Agerledet 22, 9850 Hirtshals

Telefon:

53 30 33 83

38 90 26 79

CVR. Nr.:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon