Priser for video og fotografering

Erhvervs fotografering

Ring for priser

Skal virksomhede have opdateret medarbejder billeder, presse billeder, billeder af bygningen ude og inde, produkt billeder, Packshots eller andet erhvervs relateret. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud, som matcher jeres behov og forventninger.

Video produktion

fra 3.500 kr. + moms

Brug video i din digitale kommunikation, bla. på de sociale medier. Det være sig interviews, kunde historie, produktdemonstration, tutorials eller små reklamer videoer. Ring for et uforpligtende tilbud på din næste produktion, eller hør mere om mulighederne med video for din virksomhed og hvad det kan gøre for dig.

Live Streaming

Ring for tilbud

Stoklund Medieproduktion kan levere professionel livestreaming, med op til 4 kameravinkler samt trådløs kameravinkler for interviews. Livestreaming er perfekt til f.eks. events, konferencer, koncerter og webinar.

Det hele livestreames/optages direkte til facebook, YouTube eller anden platform.

Med livestreaming vil i kunne opnå en lang større deltagelse, samt kunne interagere med seerne direkte.

Ring på 53303383 og hør mere om mulighederne.

Dronevideo fra byggeplads

fra 4.500,- + moms og transport

Bygherre og entreprenør kan have stor glæde af at få dokumentation af byggeriet undervejs i byggeprocessen. Her får du både drone foto og video, som er klar til at ligge på de sociale medier.

Sommerhus fotografering

1.500,- +moms og transport

Gør jeres sommerhus klar til udlejning med flotte billeder af huset. Det vil være jeres primære slagsmateriale, og det første, en mulig kunde ser. Billederne skal være af den bedste kvalitet, da det kan være altafgørende for at skabe blikfang og interesse for jeres hus. Selve fotograferingen består af en serie indendørs og udendørs billeder, som fremhæver det unikke ved netop jeres hus. Der vil typisk blive leveret 15-20 redigeret billeder. Hvis grunden og omgivelserne tillader det, vil der også blive taget et luftfoto med drone.

Lej en 55" Storskærm

999,- +moms

Når det ikke skal være størst, men stort nok til at kunne blive set – evt. flere steder. Så er mindre storskærme et oplagt valg, til viden og informations deling. Vi tilbyder Fuld HD / 4K skærme til dette formål og som både kan monteres på stativer eller bord fod.

Levering og opsætning i hele Hjørring kommune. Mulighede for tilvalg af PC med Office 365.

Affotografering af gamle billeder

fra 35,- pr. billede

Har du vigtige billeder i skuffen som du gerne vil bevare og have digitaliseret?
Jeg tilbyder affotografering af dine gamle billeder i høj opløsning, samt fjerner skrammer og ridser (hvor det er muligt). Du kan efterfølgende få dem fremkaldt hos mig, så du har et friskt billede og hænge på vægen. Ved større antal gives der rabat.

fra 29 kr. pr. stk

Professionel foto print er relativ dyre, men til gengæld får du en kvalitet af papir, print og holdbarhed, som oftest ikke kan opnås ved et normalt kemisk print. Jeg printer og skære selv, så du er sikker på top kvalitet hver gang. Dine fotos kan leveres i alle størrelser.

Print på fotolærred og andre materialer, spørg venligst for pris.

 

Luster Fotopapir:

10x15 cm.     29 kr.

13x18 cm.     59 kr.

18x24 cm.     99 kr.

20x30 cm.   199 kr.

30x40 cm.   299 kr.

40x50 cm.   399 kr.

50x70 cm.   499 kr.

70x100 cm  799 kr.

Please reload