Vilkår / Politik

Persondatapolitik (GDPR)

Stoklund Medieproduktion opbevarer udelukkende data som er relevante i forhold til dit kundeforhold hos, så som: navn, e-mail, telefonnummer, billeder og video materiale.

 

Hvad betyder det for Stoklund Medieproduktion og dig som kunde?

GPDR handler om at give samtykke til, opbevaring af dine personfølsomme data, brugen af billeder og opbevaring af video materialer. Derfor er det vigtigt at du udfylder en samtykkeerklæring før arbejdet. 
(udleveres ved første møde)

 

Hvordan og hvor lang tid bliver mine persondata opbevaret?

Du som kunde har til hver en tid har ret til at få oplyst samt udleveret og/eller slettet de persondata oplysninger der opbevares. Dette skal gøres skriftligt på e-mail til rene@stoklund.net inden oplysningerne udleveres og/eller slettes.

 

Alt kundekontakt foregår typisk via e-mail, hvor alle disse data bliver opbevaret på en SSL-sikret server, som er hostet direkte hos https://www.unoeuro.com. Så længe vi er i aktiv dialog med en opgave, vil vi opbevare alt skriftlig dialog på mailserveren. Efterfølgende bliver alt dokumentationen arkiveret i et år hvorefter vi arkiverer dokumentation sikkert og anonymt.

I forbindelse med betaling af fakturaer via bankoverførsel eller MobilePay, er det regnskabssystemet Dinero der udsender faktura og står for sikkerheden for opbevaringen af personfølsomme data hos dem. Når du betaler din regning via bankoverførsel, er det din bank og vores bank (Sparekassen Vendsyssel), som står for datasikkerheden.

 

GDPR oversigt over de systemer vi benytter:

Dinero (regnskabssystem): https://www.dinero.dk

Wix (hjemmesidesystem): https://www.wix.com

OneDrive (billede og video arkiv til slutkunde) https://onedrive.live.com/about/da-dk/

Onlime (sikker online backup server af billeder og video) https://onlime.dk

Vi opbevarer dine personoplysninger i en række systemer, men også med forskellig levetid:

 

Vi opbevarer dine personoplysninger i vores faktureringssystem i minimum 5 år i henhold til gældende krav fra SKAT.

 

Vi opbevarer e-mails, som er relevante for vores kundekontakt så længe vi har et aktivt kundeforhold. Efterfølgende arkiverer vi mails i minimum 1 år hvorefter de løbende slettes.

 

Vi opbevarer billeder og video projekter i min. 5 år, på en sikker OneDrive server i Europa, samt en lokalt NAS, i tilfælde af at du som kunde har mistet dine billeder, ønsker en billedeforstørrelse eller en video der skal redigeres om.

 

Hvilke persondataoplysninger gemmes?

I forbindelse med vores kommunikation, vil du overføre en eller flere af følgende informationer:

 

Navn
Telefonnummer
E-mail

 

Hvad sker der ved brud på sikkerheden?

Ved et brud på sikkerheden vil de berørte kunder få direkte besked via e-mail indenfor 72 timer efter bruddet. I denne dokumentation vil der blive oplyst hvilke oplysninger, der er blevet kompromitteret og hvordan du, som kunde, skal forholde dig.

 

Alle brud på sikkerheden bliver desuden anmeldt til datatilsynet inden for de 72 timer:

http://www.datatilsynet.dk/anmeld-brud-paa-persondatasikkerheden/

 

Øvrige oplysninger

Vi bruger ikke online betaling på vores hjemmesiden (https://www.stoklund.net)

Hvis du ønsker at få oplyst hvilke personfølsomme oplysninger Stoklund Medieproduktion har opbevaret eller ønsker at trække dit samtykke tilbage, så kan dette ske ved at sende en mail til: rene@stoklund.net

      Stoklund Medieproduktion      Agerledet 22, 9850 Hirtshals

Telefon:

53 30 33 83

38 90 26 79

CVR. Nr.:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon