Om Stoklund Medieproduktion

Hos Stoklund Medieproduktion tilbyder vi stort set alt inden for foto- og videoproduktion – men vores speciale ligger inden for erhvervsopgaver, hvor vi laver alt fra eventvideoer og livestreams til produktfotos og medarbejderportrætter.

Vi har base i fiskerbyen over dem alle, Hirtshals, men vi er der, hvor opgaven er – så selvom vores base er jysk, pakker vi jævnligt bilen og kører ud i alle kroge af landet.

Vi arbejder hver eneste dag med at lave billeder og videomateriale, der engagerer, aktiverer – og som i sidste ende sikrer, at jeres budskaber rammer bullseye på målgruppen.

Mød manden bag kameraet

Bag virksomhed står jeg, René Stoklund, der er primus motor i foretagendet.

Det vil altid være mig, du får i røret, når du ringer, mig, der tropper op med kameraet og mig, der sikrer, at dit projekt kommer så godt i mål, at vi begge kan være stolte af resultatet.
3 ting, der (måske) er værd at vide om mig:

1. Jeg har arbejdet med foto- og videoformatet i 15+ år – både som ansat og i egen virksomhed.

2. Jeg er først og fremmest erhvervsfotograf – simpelthen fordi det er det, jeg synes er sjovest. Og det betyder, at du får en markant mere dedikeret fotograf/videograf på dit projekt.

3. Selvom jeg har kunder i hele landet, kan jeg nok ikke løbe fra mit jyske sind – det betyder blandt andet, at du måske ikke får den mest højtråbende fotograf på settet. Til gengæld går jeg op i at skabe en rolig og behagelig stemning, der sikrer en god oplevelse for alle og ditto resultat.

Fleksibel fotograf – jeg kører kareten derhen, hvor du ønsker

Selvom Stoklund Medieproduktion har base i Hirtshals, kører jeg ud til hele landet – og jeg gør det med et smil. Det vil sige, at uanset om du ringer fra Nordsjælland eller Skagen, pakker jeg hellere end gerne bilen og kommer derhen, hvor du er.

Jeg ved, at du har travlt – og det gør jeg mit absolut bedste for at imødekomme. Derfor bestræber jeg mig altid på at være så fleksibel og fair som muligt, så du får én ting mindre at bekymre dig om.

Har du et projekt, der kræver en dedikeret fotograf?

Har du et projekt, der kræver en dedikeret erhvervsfotograf?Hiv endelig fat i mig – så tager vi en snak, hvor du kan fortælle mere om opgaven, og vi sammen kan finde ud af, om vi er det rette match.

Kontaktoplysninger

Stoklund Medieproduktion
Højrupvej 8b
9850 Hirtshals

rene@stoklund.net
Telefon:53 30 33 83

CVR 38 90 26 79

Fill out my online form.

Kontakt

Stoklund Medieproduktion
Højrupvej 8b, 9850 Hirtshals

rene@stoklund.net
Telefon:53 30 33 83

CVR 38 90 26 79

Følg os!

Find os på de sociale medier hvor vi lægger både seriøse og sjove indlæg op