Professionel videoproduktion – video, der skaber resultater

Hos Stoklund Medier tilbyder vi både erhvervsfoto og professionel videoproduktion – og hovedet på blokken, så er det særligt videodelen, vi brænder for. Her kan I nemlig formidle jeres budskaber knivskarpt på en måde, der engagerer, aktiverer og som i sidste ende giver jer større omsætning.

Få stillet din nysgerrighed → Gå på opdagelse i nogle af de videoproduktioner, vi tidligere har lavet herunder.

En samarbejdspartner, der tør at være ambitiøs på jeres vegne

Hos Stoklund Medieproduktion tør vi altid at være ambitiøse på jeres vegne. Det lyder måske som store ord, men det betyder egentlig bare, at vi knokler for at skabe et produkt til jer, der matcher jeres ønsker – og som samtidig taler så direkte til jeres målgruppe, at de bliver mere tilbøjelige til at svinge dankortet i netop jeres virksomhed.

I får med andre ord video, der underholder, aktiverer og engagerer – og dét er en cocktail, der slår hårdt.

Udover vores ambitioner, går vi meget op i selve samarbejdet. Spørger du os, er et godt samarbejde nemlig nøglen til succes. Derfor kører vi med fair processer og fair priser fra start til slut. Vi holder jer ajourført hele vejen, så I med ro i maven kan slappe af og glæde jer til det endelige resultat.

Få et uforpligtende tilbud på jeres videoproduktion – tag kontakt herunder

Hvert projekt er unikt. Derfor har vi ikke en one size fits all løsning. Hvis du gerne vil have en konkret pris på dit projekt, opfordrer vi derfor til, at du tager direkte kontakt til os. Når vi ved lidt mere om dig og dit projekt, giver vi gerne et uforpligtende tilbud – og det gælder uanset størrelsen og omfanget af projektet.

Så vær ikke genert – hiv bare fat i os, hvis du gerne vil have en pris eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Se vores seneste Instagram opslag

Kontakt os

Stoklund Medieproduktion i Hirtshals – Nordjylland tilbyder alt inden for erhvervs foto og videoproduktion

Fill out my online form.

Kontakt

Stoklund Medieproduktion
Højrupvej 8b, 9850 Hirtshals

rene@stoklund.net
Telefon:53 30 33 83

CVR 38 90 26 79

Følg os!

Find os på de sociale medier hvor vi lægger både seriøse og sjove indlæg op