Priser for video og fotografering

Erhvervsfotografering

Priser fra 2.500,- ekskl. moms

Er det ved at være tid til nye medarbejderportrætter, eller skal jeres branding have én over nakken med nye reklamebilleder? Hos Stoklund Medieproduktion kan vi hjælpe med stort set alt inden for erhvervsfotografering – fra produktfotos og madfotos til pressebilleder og interiør/eksteriør fotos.

Videoproduktion

Priser fra 4.500,- ekskl. moms

Video er det ultimative middel, når det kommer til at formidle budskaber, styrke jeres brand og i sidste ende få flere kunder i biksen. Vi kan hjælpe jer med alt inden for videoproduktion, herunder video til sociale medier, tutorials, små reklamevideoer, cases og meget, meget mere.

Livestreaming

Få en konkret pris – tag kontakt

Har I et event i kalenderen, eller skal I holde en konference, som I gerne vil give flere mulighed for at deltage i? Hos Stoklund Medieproduktion sikrer vi jer et professionelt og gnidningsfrit setup, så I kan koncentrere jer om det, der er vigtigt.

Vi sørger for forskellige kameravinkler, trådløs setup til fx interviews og livestream/optagelse til Facebook, YouTube, Instagram eller noget helt fjerde.

Droneskud

Få en konkret pris – tag kontakt

Hos Stoklund Medier er vi certificerede dronepiloter, og vi står klar til at få lækre droneskud i kassen til jer, som I kan dele på fx sociale medier, med samarbejdspartnere eller som en del af jeres portfolio.

Droneskud og droneoptagelser kan være aktuelt i mange forskellige situationer, men vi laver særligt mange droneskud i forbindelse med byggeplads videografering.

SOMMERHUS FOTOGRAFERING

1.500,- +moms og transport

Gør jeres sommerhus klar til udlejning med flotte billeder af huset. Det vil være jeres primære slagsmateriale, og det første, en mulig kunde ser. Billederne skal være af den bedste kvalitet, da det kan være altafgørende for at skabe blikfang og interesse for jeres hus. Selve fotograferingen består af en serie indendørs og udendørs billeder, som fremhæver det unikke ved netop jeres hus. Der vil typisk blive leveret 15-20 redigeret billeder. Hvis grunden og omgivelserne tillader det, vil der også blive taget et luftfoto med drone.

GS1 Trade Image

295,- pr. stk. +moms

Produktbilleder i fx webshops bliver en større del af forbrugerens oplevelse af produktets kvalitet. Alligevel er kvaliteten af de produktbilleder, der indmeldes i GS1Trade Sync i dag, meget svingende eller billeder mangler helt.

Jeg er uddannet og certificeret i GS1Trade Image og tager både planogram-billeder og marketingbilleder der har den efterspurgte kvalitet og dimensioner, lige til at lægge i GS1Trade Sync. Herfra kan de trækkes til fx webshop, tilbudsaviser og planogram-systemer.

Kontakt

Stoklund Medieproduktion
Højrupvej 8b, 9850 Hirtshals

rene@stoklund.net
Telefon:53 30 33 83

CVR 38 90 26 79

Følg os!

Find os på de sociale medier hvor vi lægger både seriøse og sjove indlæg op